Foto:

Maand van de Vrijwilliger bij Groenhuysen

ROOSENDAAL - Ouderenzorgorganisatie Groenhuysen zet deze maand haar vrijwilligers in het zonnetje. Via verschillende activiteiten geven zij de welverdiende aandacht aan alle mensen die zich vrijwillig inzetten voor de bewoners. Ook zijn er activiteiten in de kapel van locatie Wiekendael om geïnteresseerden een kijkje te geven in de keuken van een vrijwilliger. Zo kunnen zij proeven van de voldoening die dit werk geeft. Zelfs al bij een uurtje per week!


Veel van onze vrijwilligers vragen zich weleens hardop af hoe het zou zijn om zélf locatiemanager te zijn of als thuishulp bij de mensen over de vloer te komen. Daarom organiseren we in onze maand van de vrijwilliger ‘kruip in de huid van’. Diverse vrijwilligers krijgen de bijzondere kans om in de huid te kruipen van een collega. Natuurlijk leggen we hun ervaringen vast om te delen op onze website en sociale mediakanalen.

Huldiging jubilarissen 

In deze maand geven we traditiegetrouw extra aandacht aan onze jubilarissen. Er zijn namelijk heel wat vrijwilligers die zich al lange tijd inzetten binnen Groenhuysen. Daar zijn we ontzettend trots op én blij mee. Vanwege de huidige maatregelen vinden de huldigingen dit jaar plaats via persoonlijke bezoeken. Ook hiervan delen we uiteraard de beelden via onze kanalen.

Ontdek het vrijwilligerswerk 

Vaak weet je pas hoe het is om vrijwilliger te zijn als je het werk echt doet. Om te ervaren dat vrijwilligerswerk bij Groenhuysen heel divers is, kunt u zelf een kijkje in de keuken nemen van het werk van een vrijwilliger. In de kapel van Wiekendael in Roosendaal praat een van onze vrijwilligerscoördinatoren u in een uur bij. Zo ontdekt u dat een half uurtje per week bellen met iemand net zo goed vrijwilligerswerk is als een potje schaken met een bewoner. U kunt precies het vrijwilligerswerk doen dat past bij uw wensen en beschikbare tijd. U gaat naar huis met informatie én een kleine verrassing.

Inschrijven informatie-uur
De informatiesessies voor geïnteresseerden in vrijwilligerswerk zijn op: Maandag 14 juni van 19.00 tot 20.00 uur, Dinsdag 15 juni van 10.00 tot 11.00, van 16.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 20.00 uur. Woensdag 16 juni van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden kan door te mailen naar ellis.lauwen@groenhuysen.nl. Vermeld daarbij de bijeenkomst waarvoor u zich inschrijft. Blijf op de hoogte van alle vrijwilligersactiviteiten via www.werkenbijgroenhuysen.nl/onze-vrijwilligers.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Bezorger Altena Nieuws

Andel, Veen, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg, Sleeuwijk

Logistiek & kwaliteits medewerker

Etten-Leur

Baliemedewerker

Roosendaal

Teamleider Kartonnage, diverse leerlingen

Oss

Vakantiebezorger Altena Nieuws

Andel, Wijk en Aalburg