Afbeelding
Foto: Wilbert Brouwers

VLP: ‘Onderhoud nodig op en rondom Parklaan’

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De Parklaan heeft in de afgelopen maanden een flinke renovatie ondergaan, toch is daarin niet alles meegenomen. Dat stelt Wilbert Brouwers van de lokale partij VLP. “Vervanging van diverse verkeersborden welke zijn beklad, vuil of beschadigd zijn, heeft niet plaatsgevonden”, aldus Brouwers.

Dat is ook te zien in de foto die hij meestuurt. Twee borden op de hoek van de Parklaan – Waterstraat, zijn zo verouderd dat je amper nog kan zien waarvoor zij dienen. “Onze fractie constateert dat bij de opknapbeurt van de Parklaan helaas diverse vuile, beschadigde, onherkenbare verkeersborden niet zijn vervangen. Is het College het met de fractie van de VLP eens dat deze borden deels afbreuk doen aan de opknapbeurt van de Parklaan en gaat het College deze borden vervangen?  Zo ja wanneer en zo nee, waarom niet?”

Daarnaast ontvangt de VLP-fractie diverse klachten van bewoners uit de Waterstraat over het onderhoud aan het groen tussen de ingang van Wiekendael en de ingang van het klooster in de Waterstraat waar het groen flink door het hekwerk heen groeit waardoor lopen op het trottoir amper mogelijk is. 

Is het College op de hoogte van het vele groen wat uit de hekken op het trottoir uitkomt waardoor lopen hier amper mogelijk is, wil Brouwers dan ook weten. Daarnaast vindt hij dat de eigenaar van het perceel in actie moet komen. “Bent u het hiermee eens en is de eigenaar hiervoor al aansprakelijk gesteld of gaat u deze aansprakelijk stellen om onderhoud aan het groen en verwijderen van afval te laten plaatsvinden?”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief