Foto: Quikrun

Quikrun gaat door, maar zonder publiek

ROOSENDAAL - De zevende editie van de Quikrun gaat door, maar helaas zonder publiek. De loop wordt gehouden op zondag 12 september. 


De Quikrun is zowel een wedstrijd- als een recreatieloop ter nagedachtenis aan Paul Quik, die zelf een enthousiast- en actief loper was bij THOR. De Quikrun wordt georganiseerd ter ondersteuning van Stichting Paul, een stichting die in zijn naam is opgericht. Stichting Paul is een Roosendaals initiatief, dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten. 

Doe jij ook mee?

De Quikrun bestaat uit 3 onderdelen:

Een wedstrijdloop van 10 km die onderdeel uitmaakt van het Mervo Sport Loopcircuit.Twee recreatielopen, een van 5 km en een van 10 km. De REMMERSWAAL BEDRIJVEN CHALLENGES (5 km en 10 km)

Tijdens deze zevende editie van de Quikrun worden ook weer de Remmerswaal Bedrijven Challenges gelopen. Dit zijn twee bedrijvenlopen over 5 en 10 km, waarbij bedrijven de strijd met elkaar kunnen aangaan in teams van 3 lopers. Het team met de drie beste opgetelde tijden op de 5 km wint de 5 km Challenge en het team met de drie beste opgetelde tijden op de 10 km wint de 10 km Challenge. Jullie doen toch ook mee? Daag vooral ook andere teams van collega-bedrijven uit om tegen jullie te lopen!

Aanmelden voor de Remmerswaal Bedrijven Challenges kan via: info@quikrun.nl onder vermelding van de teamnaam, de afstand die jullie willen lopen en de contactgegevens van de deelnemers.

Locatie

De start en finish van de Quikrun zijn op de atletiekbaan van Sportpark Vierhoeven te Roosendaal.

Start 5 km (recreatieloop) : 10:00 uur

Start 10 km (wedstrijdloop en recreatieloop): 11:00 uur

De deelnemers aan de Remmerswaal Bedrijven Challenges lopen voor de 5 km mee om 10.00 uur en de 10 km mee om 11.00.

Wil je meer weten over de Quikrun, stuur dan een e-mail naar: info@quikrun.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Begeleider

Andel

Interieur verzorg(st)er

Klundert

Meewerkend voorman

Roosendaal

Financieel medewerker

Werkendam

Operator

Dinteloord / Prinsenland