Foto: Wilfred Van Tilburg

FOTO’S: Dit was Theater op de Grens!

ROOSENDAAL - Het centrum van Roosendaal stond dit weekend in het teken van Theater op de Grens! Theatervoorstellingen in de stad, over de stad en met de stad. 


De eerste editie van festival Op de grens werd georganiseerd in september 2019. “Dat was voor ons echt een try-out”, vertelt Paantjens die vanuit Drie Maal Plankenkoorts betrokken is bij het festival. “We wilden bekijken of we überhaupt een festival op konden zetten en of daar dan ook mensen op af zouden komen.” In eerste instantie was het de bedoeling om het festival eens in de twee jaar te organiseren. “Maar na afloop van die eerste editie waren de reacties zo enthousiast, dat al snel werd besloten om er een jaarlijks iets van te maken.”

Vorig jaar gooide corona roet in het eten, maar dit jaar kon het event gelukkig wel doorgang vinden. Zo genoten vele Roosendalers en bezoekers van de stad van de voorstellingen op locatie. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Glasspecialist

Baarle-Nassau

Meerdere vacatures

Steenbergen

nieuwe collegas

Etten-Leur

Overblijfmedewerker

In de buurt

Chauffeurs

Yerseke