Afbeelding
Foto: RBC Voetbal

Komend weekend start RBC met de competitie

Door: Janny Mathijssen Algemeen

ROOSENDAAL - Komend weekend barst voor RBC eindelijk de competitie weer los. De oranjehemden mogen in Stadion De Luiten direct aan de bak in de stadsderby tegen Roosendaal. En daarmee begint RBC de competitie met dezelfde tegenstander als die waarna de vorige voetbaljaargang vanwege corona zo abrupt werd beëindigd.

Op 11 oktober 2020 won RBC mede dankzij een hattrick van Anass el Gamali met 2-5 op Hulsdonk. Dat is een resultaat waarvoor trainer-coach Robert Braber zou tekenen uiteraard. Maar een stadsderby blijft natuurlijk altijd een onvoorspelbare wedstrijd. Er komen hogere sentimenten los, spelers kennen elkaar van haver tot gort, stijgen boven zichzelf uit en doen er alles aan om zo’n wedstrijd te winnen. Bovendien gonst het in de stad. Supporters kijken uit naar een wedstrijd waarbij weer eens echte belangen op het spel staan. De tribunes van Stadion De Luiten zouden zo maar eens druk bezet kunnen gaan worden!

SeizoenClubCard
De prijs van een wedstrijdticket bedraagt met ingang van dit seizoen 5 euro. RBC SeizoenClubCard houders hebben uiteraard vrije toegang. De prijs van een SeizoenClubCard bedraagt 60 euro of 40 euro voor 65 plussers. Daarnaast is het parkeren bij thuiswedstrijden van RBC gratis.

Derby’s
Naast de stadsderby tegen Roosendaal staan er komend seizoen ook nog de derby’s tegen Cluzona en SC Kruisland op het programma. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om van het komend seizoen een waar spektakelstuk te maken met spannende en interessante wedstrijden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief