Harella open voor iedereen!
Harella open voor iedereen! Foto: J. Pellis

Sportzaal Harella zoekt vrijwilligers: ‘Altijd een goede sfeer’

Algemeen

HEERLE - Met sportzaal Harella in Heerle gaat het goed. Het gebouw met daarin een grote sportzaal, kleedruimtes, een vergaderruimte en twee sportkantines wordt heel goed gebruikt. Wekelijks zijn er tal van sportactiviteiten en deze zijn zowel voor jong als oud.

Heel bijzonder vinden we het dat bijna alle activiteiten worden georganiseerd of uitgevoerd door vrijwilligers. Dit is echt iets om trots op te zijn! Onder de vrijwilligers zijn veel mensen die wat ouder zijn, geen dagelijks baan meer hebben en die, nu ze wat meer vrije tijd hebben, zich in willen zetten voor de gemeenschap. Deze mensen kom je zeer regelmatig tegen in het sportgebouw. 

In de kantine

Maar het gebeurt helaas ook dat mensen om verschillende redenen af moeten haken. Daarom zijn we nu op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het gaat met name om mensen die kunnen helpen in de kantine tijdens de biljartmiddagen. Daar is altijd een goede sfeer, mensen komen er naar toe voor het biljarten en de gezelligheid onder elkaar. Er wordt wat gepraat en gekeken naar het spel op de biljarttafels en intussen wordt er ook wat gedronken. Op de donderdagmiddag komen de jeu-de-boulesspelers er een koffiepauze houden. De bediening wordt gedaan door vrijwilligers die dit werk met plezier doen. Maar er is op dit moment versterking nodig en daarom vragen wij om mensen, man of vrouw, die om de paar weken ook wel willen helpen. Het werk is niet zwaar en het is gewoon leuk om te doen. 

Als u belangstelling hebt kom dan eens kijken op dinsdag- of donderdagmiddag tussen half twee en half vijf. Wij bieden u graag een gratis bakje koffie aan. Voor meer informatie kunt u ons ook mailen: sportzaalharella@gmail.com of bellen: 06 27522793. Wij hopen dat u mee wil doen met het vrijwilligerswerk!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief