Foto: Venema Media

Politie onderzoekt melding van steekpartij aan de Belder

ROOSENDAAL - De politie is gisteravond laat een onderzoek gestart na de melding van een steekpartij aan de Belder. Agenten hebben met een man gesproken, die vermoedelijk bij de melding betrokken was. 


De politie is gisteravond laat een onderzoek gestart na de melding van een steekpartij aan de Belder. Hulpdiensten kregen de melding van de steekpartij rond half twaalf zaterdagavond binnen. Aanvankelijk werd de omgeving afgezet. In eerste instantie was ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen, deze bleek al snel niet nodig te zijn.  

Agenten hebben met een man gesproken die vermoedelijk bij de melding betrokken was. Hij wilde niet meer informatie geven en geen aangifte doen, zo laat een woordvoerder van de politie weten.  

Getuigen laten weten dat één persoon per ambulance naar het ziekenhuis zou zijn vervoerd. Omdat de man geen aangifte wilde doen heeft de politie het onderzoek afgesloten.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief