De moreau cup voor deze dametjes!
De moreau cup voor deze dametjes! Foto: trainster

A selectie turnsters turnen wedstrijd in Vlissingen

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op tweede paasdag zijn de turnsters van de A selectie afgereisd richting Vlissingen. Voor de middenbouw en jeugd ere stond de moreaucup op het programma.

De middenbouw niveau 2 mocht in de eerste ronde aan de bak. Zindzi, Luna, Emely en Jada turnden een mooie wedstrijd. Jada turnde in de pupillen 2 niveau 2 maar liefst bijna 57 punten bij elkaar! Dit leverde goud op in de pupillen 3. Emely en Luna zitten in de pupillen 2 niveau 2, nog steeds dicht bij elkaar en met tegenstand van formaat , mocht Emely deze keer het brons ophalen en Luna werd net daarna 4e. Zindzi leert in de pupillen 1 niveau 2 iedere wedstrijd bij en werd 5e.

In de tweede ronde voor Bryanna en Naomi de eerste wedstrijd in de eredivisie met een groot deelnemersveld. Op balk beiden een val, maar vloer en sprong keurig geturnd. Na 3 toestellen plaats 1 en 2. Maar brug gooide voor Naomi roet in het eten, 4 punten neutrale aftrek doordat er elementen niet werden geteld. Erg jammer voor haar. Bryanna sloot brug wel goed af en werd stoer eerste!!

Bij de prijsuitreiking van de tweede ronde nog een verrassing voor de turnsters van de ochtendwedstrijd. Het allerhoogste puntentotaal van alle instap en pupillen. Alleen Emely was nog aanwezig, die kon nog de beker op komen halen, maar ook Zindzi, Luna en Jada hebben hier aan bijgedragen. De moreaucup is voor hen!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief