Trotse kinderen maken het eindbedrag bekend.
Trotse kinderen maken het eindbedrag bekend. Foto: P.v.Tilburg

Doel sponsorloop ODBS De Wingerd: kinderen lopen voor kinderen

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - De kinderen van ODBS De Wingerd uit Roosendaal hebben afgelopen vrijdag 22 april, tijdens de Koningsspelen, een gigantisch mooi bedrag opgehaald voor de kinderen van Oekraïne.

Wat waren ze fanatiek deze kinderen van de Wingerd. Ze deden deze dag mee aan een sportdag op het schoolplein en rond de school. Onderdeel van deze sportdag was de sponsorloop voor het goede doel. De kinderen liepen daarvoor rondjes in de straten rondom de school. Het goede doel was: de kinderen die vanuit Oekraïne in Roosendaal onderdak hebben gevonden een mooi dagje uit bezorgen.

Aan het einde van de ochtend werd het sponsorbedrag bekend gemaakt en de cheque aan Gijs Bullens overhandigd. Gijs Bullens, de coördinator van de crisisopvang, was er ontzettend blij mee. Hij vertelde dat de kinderen als grootste wens hebben om een keertje de echte zee te zien. Als er na dat uitstapje nog geld over is, willen ze graag naar de Efteling.

De sponsorloop heeft het prachtige bedrag van 8597,00 euro opgeleverd, dus wij verwachten dat beide uitstapjes werkelijkheid gaan worden voor de kinderen.

Gijs Bullens heeft beloofd om daarna met een aantal kinderen naar de Wingerd te komen, zodat ze zelf, aan de hand van foto’s, kunnen vertellen hoe leuk het is geweest.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief