Leden Dansatelier Roosendaal 2019.
Leden Dansatelier Roosendaal 2019. Foto: A.Papendorp

Stichting Weense Tunes vervolgt haar muzikale reis. Zin om mee te reizen?

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Na twee jaar gedwongen stilstand door het coronavirus pakt Stichting Weense tunes de draad weer op. Zaterdag 19 en zondag 20 november a.s. zullen de deuren weer wijd opengezet worden van Dance Rottier Studio om de liefhebbers van Weense- en operettemuziek een feestelijk programma te bieden.

De uitvoerenden koor, solisten, ballet en orkest hebben in de voorbije edities ervaren hoe de onsterfelijke melodieën van met name de beroemde Strausfamilie, garant staan voor een onvergetelijk concert.

Aanmelden projectkoor
Om dit alles te kunnen realiseren is het weer mogelijk om zich nu aan te melden deel te nemen aan het projectkoor dat wekelijks onder professionele leiding repeteert vanaf dinsdag 23 augustus a.s. De definitieve repetitielocatie volgt.
Omdat liefhebbers van koorzang niet altijd over voldoende tijd beschikken om wekelijks naar een koorrepetitie te gaan biedt het projectkoor een uitgelezen kans om toch in een paar maanden toe te werken naar een concert.
Voor meer informatie over de uitvoeringen van eerdere uitvoeringen is een bezoek aan de website een aanrader: www.weensetunes.nl

Zin om mee te zingen in dit aansprekend projectkoor en je onder te laten dompelen in de sferen van Andre Rieu? Meld je dan aan via de e-mail: chamu020@planet.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief