Foto: Christian Traets

Overval op winkel aan Roselaarplein: vluchtscooters in brand gestoken langs Molenbeekpad

ROOSENDAAL - De politie is op zoek naar meerdere daders die verantwoordelijk zijn voor een mogelijke overval op het Roselaarplein in Roosendaal. Dat meldt de politie.


Rond 11.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een schietpartij op de Nieuwe Markt. Het zou gaan om een overval waarbij mogelijk geschoten is. "De collega's zijn op zoek naar meerdere daders die op 2 scooters zijn weggereden. Mogelijk is er geschoten. Hebt u meer info? Meld dat bij ons!", aldus de politie.

De vluchtscooters zijn niet veel later aangetroffen langs het Molenbeekpad tussen Roosendaal en Nispen. De scooters zijn in brand gestoken. De politieheli is opgeroepen om mee te zoeken naar de daders. Er is nog niets bekend over de mogelijke buit. Burgernet heeft een bericht rondgestuurd met het signalement van de daders. Het zou gaan om meerdere daders die gevlucht zijn richting Molenpaakpad en de wijk Tolberg. Het signalement is: Zwartebroek, wit T-shirt en een rode opvallende Dirk van den Broek-tas. 

Zie je de daders? Bel dan 112. Benader ze niet zelf!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief