Foto: CHRISTIAN TRAETS

Twee auto’s in de sloot na botsing

WOUWSE PLANTAGE - Bij een botsing tussen twee auto’s op de kruising van de Ouwerveldenweg met Hoeksebaan zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. Het ongeval vond plaats rond 17.30 uur.


In één auto zaten vier personen, van wie er twee gewond raakten (één hiervan raakte zwaargewond). De anderen kwamen met de schrik vrij. De bestuurder van de andere auto is zover bekend ook niet gewond geraakt. Meerdere hulpdiensten kwam ter plaatse, waaronder de brandweer en een traumahelikopter.

Een van de gewonden moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Door de botsing kwamen beide voertuigen in een sloot terecht. De kruising is afgesloten voor onderzoek. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. De zwaargewonde man is onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. Ook de andere gewonden is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief