Wie wordt de Bruggenbouwer van 2022
Wie wordt de Bruggenbouwer van 2022 (Foto: )

Wie wordt de Bruggenbouwer van 2022?

ROOSENDAAL - Bruggenbouwers zijn mensen die vanuit de schaduw iets ogenschijnlijk kleins doen wat voor henzelf en individuele inwoners veel betekenis heeft. Ze helpen mensen verder, bouwen een brug en zijn van betekenis voor andere Roosendalers. Ze hebben iets voor de ander over.


Jij kent wellicht vast wel zo iemand! Iemand die het verdiend om in het zonnetje te worden gezet voor het mooie werk dat hij/zij/die verricht! November vorig jaar heeft burgemeester Han van Midden aan drie vrijwilligers de Bruggenbouwersprijs 2021 kunnen overhandigen, tijdens een gezellige lunch in Mariadal. Vanwege hun tomeloze inzet en werk als verbinder was dit zeer verdiend. Deze Bruggenbouwers waren Ingrid de Graaf (DE-Toltuin), Hans van den Hout (SAHR) en Ton Roelofs (o.a. dichter). 

Na 1 oktober wordt bekend gemaakt of jouw genomineerde verrast gaat worden met deze bijzondere prijs! Voor de genomineerde blijft het tot de uitreiking een verrassing. De gemeente Roosendaal neemt de Verjaardag van Roosendaal op 5 november als uitgangspunt om één of meerdere Bruggenbouwers jaarlijks te eren. Nomineren kan via het formulier op de website van Social Klus: https://www.socialklus.nl/nomineer-een-bruggenbouwer/. De Bruggenbouwer is een initiatief van gemeente Roosendaal, Bibliotheek West Brabant en Stichting Social Klus. Meer informatie? Mail naar marloes@socialklus.nl of bel 0165-440244.

Meest gelezen

Meest geliket

Grote woningbrand in Roosendaal 7 31/7
Eigen witbier speciaal voor Rooskleurig 31/7
Gewonde bij ongeval 1 1/8
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Monteur

Kruiningen

Autokoerier

Breda

Financieel Administratief Medewerker (M/V)

Zundert

vakantiebezorger Altena Nieuws

Andel, Veen, Nieuwendijk, Wijk en aalburg, Sleeuwijk

Commerciële Binnendienst Medewerker

Etten-Leur