Afbeelding

30.000 kaarten in eerste week voorverkoop De Kring

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

ROOSENDAAL - Theater De Kring heeft in de eerste week van de voorverkoop voor theaterseizoen 22-23 ruim 30.000 kaarten verkocht. Daarmee is de belangstelling op hetzelfde niveau als in 2019, wat een recordjaar was voor de meeste theaters in Nederland. Directeur Jan-Hein Sloesen is enorm blij dat theaterliefhebbers na de Corona-periode de weg naar De Kring weer terug weten te vinden.

 Voor vrijwel alle voorstellingen zijn wel nog kaarten beschikbaar. Sloesen: “Ons publiek weet ons massaal te vinden en het nieuwe theaterprogramma slaat enorm aan. Natuurlijk was het spannend. Sinds we heropend zijn in maart van dit jaar, liep de verkoop al erg goed. In de omgeving zijn er theaters met lege zalen. Ons gewaardeerde publiek heeft meteen ons aanbod omarmd en weet ons dus weer te vinden. Een opsteker voor ons, maar zeker ook voor alle artiesten die de Kring aandoen. Ze kunnen eindelijk weer doen wat ze graag doen.” 

De tien bestverkopende voorstellingen in De Kring zijn Bert Visser, Theo Maassen, Ilse de Lange, Nick & Simon, Bee Gee’s Night Fever, Plien & Bianca, Richard Groenendijk, Daniel Arends, Patrick Laureij en Dinsdagmiddag abonnement. Het complete programma is te vinden op de website van De Kring www.dekringroosendaal.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief