Afbeelding
Foto: Ignjat Miletic

Dansworkshop Lindy Hop

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

ROOSENDAAL - Zondagavond is er een dansworkshop Swing in museum Tongerlohuys. Het evenement hangt samen met de fototentoonstelling  ’Mag ik deze dans?’ van fotografe Marieke de Bra,  

Han en Ank de Bra, voor vele Roosendalers bekende namen, zijn oud eigenaren van dansschool De Bra Dancemasters. De dansschool, opgericht door vader Ad, is vele jaren een begrip geweest in Roosendaal. In de tentoonstelling ‘Mag ik deze dans?’ vertelt fotografe Marieke de Bra, dochter van Han en Ank, het verhaal van de dansschool én haar eigen verhaal.

26 juni 14:00-16:00 Swing door Peter en Bianca Franken

Peter en Bianca geven les in diverse stijlen Swing in Breda en Bosschenhoofd. Daarnaast organiseren ze elke maand de Tea Dance Zondagmiddag voor alle Lindy Hop, Balboa, Collegiate Shag, Blues en Slowbal liefhebbers. Tijdens de workshop in het museum Tongerlohuys leert u alles over de Lindy Hop. 

U kunt zich aanmelden voor de workshops door een mailtje te sturen naar info@tongerlohuys.nl. Deelname kost 10 euro, inclusief een bezoek aan de tentoonstelling ‘Mag ik deze dans?’ en een consumptie. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief