Foto: CHRISTIAN TRAETS

Brand in woning aan de Flintdijk

ROOSENDAAL - In een woning aan de Flintdijk heeft gistervond een flinke brand gewoed. De omgeving was voor publiek en verkeer een lange tijd afgezet. 


In een woning aan de Flintdijk heeft gistervond een flinke brand gewoed. De brand werd ontdekt rond 21:15 uur. De brandweer schaalde hierna vrij snel op en kwam met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. 

Het vuur heeft zowel op de beneden- als de bovenverdieping gewoed. Ook heeft de brand in het dak van de woning gewoed. Bij de brand was sprake van een flinke rookontwikkeling, de rook trok over de woonwijk en richting de A58. 

De brandweer adviseerde omwonenden om deuren en ramen te sluiten. Ook werd geadviseerd om zoveel mogelijk uit de rook te blijven. Rond 22:40 uur kon het sein brand meester gegeven worden. De brandweer is daarna nog enige tijd bezig geweest met het nablussen. De omgeving was voor publiek en verkeer een lange tijd afgezet.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief