Afbeelding

Bijeenkomst Oogcafé Roosendaal dinsdag 9 augustus

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

ROOSENDAAL - Gewoonlijk staat er elke 2de dinsdag van iedere maand een bijeenkomst van Oog café gepland. Zo ook op dinsdag 9 augustus. Deze datum even met een slag om de arm. Doorgang is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, wellicht zijn er veel mensen met vakantie!

In principe ben je van harte welkom op de vertrouwde locatie in het “ Huis van de Westrand”, Sint Lucasplein 3 te Roosendaal. Inloop vanaf 18.45 uur en de meeting duurt tot circa 21.00 uur.

Wat is de functie van ons Oogcafé?

Gaat zien steeds moeilijker? Een oogaandoening heeft ingrijpende gevolgen in het dagelijks leven. Dingen, die vanzelfsprekend waren, kosten nu veel moeite of lukken niet meer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsen, autorijden lezen, tv-kijken, koken, computeren of mensen herkennen. Natuurlijk zijn er instanties zoals Visio of Bartimeüs, die kunnen helpen hiermee te leren omgaan. Maar hoe prettig zou het zijn om ook eens te praten met mensen die hetzelfde meemaken en je ervaringen met hen te kunnen delen? Kom eens langs bij het Oogcafé.

Elke meeting starten we met een beknopt voorstelrondje. Dit praat toch wat meer ontspannen met elkaar en schept een basis van vertrouwen. Naar elkaar luisteren en van elkaar leren is tenslotte het fundament van ons contact.

Deze avond willen we in ieder geval bespreken:

- De dag van de Witte stok op 15 oktober a.s.

- E#valuatie en animo voortzetting van ons oogcafé.

Verder is het de bedoeling een invulling van een ongedwongen avond te beleven, maar wel naar elkaar luisterend.

Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom eventueel met buddy, vriend, familielid, op 9 augustus a.s. Inloop vanaf 18.45 uur. Wil je ons zo snel mogelijk laten weten of je wel of niet komt? Dit kan door te mailen naar: oogcafe.roosendaal@gmail.com of bellen met Wim Dekkers: 06 51 22 89 82.

Aan de hand van het aantal aanmeldingen wordt besloten of we 9 augustus bij elkaar komen. U ontvangt hierover per mailbericht.

Geen behoefte of tijd om te komen? Kijk dan eens op: https://www.oogvereniging.nl/vereniging/oogcafe




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief