Start 10 km
Start 10 km Foto: Ruben van de Ven

Rennen voor het goede doel tijdens Quikrun

Algemeen

ROOSENDAAL - Hardlopers opgelet! Op zondag 11 september wordt alweer de achtste editie van de Quikrun georganiseerd en je kunt je nog inschrijven! De Quikrun is zowel een wedstrijd- als een recreatieloop waarbij deelnemers kunnen kiezen voor twee afstanden: 5 of 10 kilometer.

De 5 kilometer start om 10 uur en de 10 kilometer om 11 uur. Het parkoers leidt de lopers vanaf sportpark Vierhoeven over verharde wegen lang Visdonk tot de finish terug de atletiekbaan. 

Naast de individuele 5km en 10km loop, zal ook over beide afstanden de Remmerswaal Bedrijven Challenge plaatsvinden. In teams van 3 lopers gaan bedrijven uit de regio met elkaar de strijd aan voor de titel op zowel de 5 als de 10 kilometer. 

Voor kinderen is er kort na de start van de 10 kilometer op de baan een kidsrun. Hier kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar 400 of 800 meter lopen voor een herinneringsmedaille. Tevens is er een springkussen aanwezig. Zo kan het hele gezin gezond en sportief de zondag beginnen. 

De Quikrun wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan Paul Quik, die zelf een enthousiast loper was bij THOR. Met de opbrengsten van de Quikrun helpt Stichting Paul kinderen uit gezinnen met een laag inkomen in de gemeente Roosendaal om te kunnen sporten. 

Inschrijven is mogelijk via de website www.quikrun.nl.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief