VLP wil duidelijkheid over aanleg glasvezel in buitengebied

ROOSENDAAL - VLP-fractievoorzitter Arwen van Gestel wil duidelijkheid over de actuele planning voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van de gemeente.


De partij heeft eerder raadsvragen gesteld over de kwestie. Toen werd gemeld dat in de zomer meer duidelijkheid zou komen. Het laatste bericht was volgens Van Gestel dat er eind juli nieuws zou zijn over de komst van glasvezel. De VLP heeft tot op heden nog niets vernomen. "Inwoners uit het buitengebied en onze dorpskernen hebben zich inmiddels verenigd en laten dagelijks van zich horen dat ze te weinig informatie krijgen vanuit de gemeente. Hiermee ontstaan een heleboel vragen", benadrukt Van Gestel. Bewoners en ondernemers willen graag glasvezel, zodat zij ook gebruik kunnen maken van de mogelijkheden voor snel internet. De VLP vraagt wethouder Lok om snel met de planning te komen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief