Harmonie St Caecilia.
Harmonie St Caecilia. (Foto: A. Uitdehaag)

Harmonie St Caecilia Nispen in Première

NISPEN - Harmonie St Caecilia uit Nispen nodigt iedereen uit op het Nieuwjaarsconcert op zondag 13 januari om 14.00 uur in de kerk te Nispen.


De harmonie uit Nispen is enthousiast aan het repeteren zodat ze een nieuw gevarieerd programma kunnen brengen. Dirigent Guy van Geldorp heeft een feestelijk repertoire samengesteld om dit concert een bijzonder tintje te geven. In samenwerking met Onderling Kunstgenot wordt tijdens de middag aandacht gegeven aan verschillende verenigingen die zich thuis voelen in Nispen.

Naast Onderling Kunstgenot zal TripleS-dance medewerking verlenen aan deze middag. We verwachten een spetterend optreden van de kinderen vanuit deze dansschool onder leiding van Suzie de Jong. Bovendien laten de jeugdleden van de harmonie en startende leerlingen zien en horen wat ze van de docenten van MuziSens (enthousiaste muziekschool uit Wouw) geleerd hebben.

Informatie

Toegangskaarten voor dit concert zijn vooraf te koop bij de leden van de harmonie, dorpshuis Nisipa of de Gouden Leeuw. De kaarten zijn ook te koop bij ingang van de kerk. U bent welkom vanaf 13.30 uur. De toegangskaart geeft u tevens recht op een consumptie tijdens de afterparty in Zaal Verhoeven, Dorpsstraat 87 te Nispen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief