Foto: Archief de Bode

Ziekenhuis uitbreiden met brandweer en politie

ROOSENDAAL - Mocht de hoofdlocatie van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal gebouwd gaan worden, dan wil de VLP dat er meteen gekeken wordt naar de mogelijkheden voor een eventuele uitbreiding bij het ziekenhuis voor het politiebureau en de brandweerkazerne.


De VLP is van mening dat hulpdiensten op die manier beter op elkaar in kunnen spelen. Daarnaast wil de politieke partij dat omwonenden actief betrokken worden bij de mogelijke plannen voor het Bravis Ziekenhuis, bijvoorbeeld met een bewonersavond. "Want, nu de schets van de door Roosendaal aangedragen locatie voor het ziekenhuis bekend is gemaakt en de vestiging van voorkeursrechten wordt toegepast, ontstaan er toch wat vragen bij inwoners. Deze kunnen wellicht niet gelijk worden beantwoord omdat er nog veel onzekerheden zijn. Bij het bij de recente berichtgeving gepubliceerde kaartje van de voorkeurslocatie ontbreekt echter de opmerking dat het hier een schets betreft en niet een definitief plan. Veel mensen die nu hun huis willen verkopen of aankopen, zitten daarmee in onzekerheid, ook omtrent de ontsluiting van eventueel een deel van de Tolberg." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief