Foto ter illustratie
Foto ter illustratie

Terug van weggeweest: de Ronde van Wouw

WOUW - De legendarische Ronde van Wouw keert na 28 jaar terug naar het dorp en wel op zondag 25 augustus 2019. Stichting Wouw Promotie, organiseert in samenwerking met RTC De Molenrijders, TMZ, Donkenhof en enthousiaste wielerliefhebbers het Wouws Wieler Weekend op zaterdag 24 en zondag 25 augustus, waarbij dus ook de Ronde van Wouw gereden gaat worden. 


In 1932 werd de Ronde van Wouw voor het eerst gereden en deze historische ronde kent een uitermate indrukwekkende geschiedenis. In 1991 werd de ronde voor het laatst verreden, maar na 28 jaar afwezigheid zal de ronde terugkeren in de straten van Wouw. Het gehele weekend staat verder in het teken van de fiets. Op het programma staan onder andere: een toertocht, een gezinstocht, een dikke bandenrace en een WATT-bike race.

Hoe het programma er verder uit komt te zien, dat wordt binnenkort bekendgemaakt. Op 12 april organiseert Donkenhof het Wouws Wieler Café. Niemand minder dan Wielercommentator José De Cauwer zal deze avond het Wouws Wieler Café leiden. De avond wordt verder opgeluisterd door Alex van der Hulst (schrijver van het wielerboek: Draag nooit een gele trui) en een luzieke wielerquiz. Verder presenteert Wielerzomer Roosendaal het programma van 2019.

Voor het Wouws Wieler Café heb je wel een kaartje nodig. Er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar, dus je moet er snel bijzijn. Kijk voor meer informatie op: www.100jaardonkenhof.nl/wouws-wieler-cafe/ 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief