Foto: Remko Vermunt

Allemaal klaar? Wandelen maar!

ROOSENDAAL - Duizenden kinderen, ouders, opa's en oma's maken zich weer op voor de Roosendaalse Avondvierdaagse die maandag van start gaat. Inmiddels is het al de 42ste editie van dit wandelfestijn en nog steeds kan de organisatie op voldoende animo rekenen.


Van 13 tot en met 16 mei wordt in Roosendaal de Avondvierdaagse gelopen. Van heinde en verre komen wandelaars naar onze gemeente om mee te doen aan dit sportieve evenement. Iedere avond verzamelen zij stipt om 18.15 uur op het parkeerterrein van Sportpark Vierhoeven. Na het startschot beginnen de duizenden deelnemers aan een wandeltocht van drie, zes of tien kilometer. De route loopt iedere dag weer anders, de ene keer trekt een sliert van wandelaars door natuurgebied Visdonk en andere dagen trekken de enthousiaste lopers door de wijken.

Vorig jaar schreven voor de eerste dag al 3050 mensen zich in. Met de na-inschrijvingen erbij kwam de organisatie uit op zo'n 3100 deelnemers. Dit jaar wordt minimaal hetzelfde aantal aanmeldingen verwacht. Op de eerste dag kan je je nog op het sportpark inschrijven. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief