Het T-pleinconcert kan altijd op veel bezoekers rekenen
Het T-pleinconcert kan altijd op veel bezoekers rekenen (Foto: )

Disney centraal bij T-pleinconcert

ROOSENDAAL - Liefhebbers van echte Disney-klassiekers halen op 22 juni hun hart op tijdens het jaarlijkse T-pleinconcert van Muziekvereniging Roosendaal. Van 17.30 tot 21.00 uur kan je op het Tongerloplein luisteren naar de leukste nummers van Disney en Pixar.


"We hebben dit jaar geput uit de muzikale schatkamers van de filmstudio's Disney en Pixar. Meer dan een halve eeuw filmgeschiedenis trekt aan het publiek voorbij, van Mary Poppins tot Pirates of the Caribbean. Het is dus een evenement voor de hele familie", aldus de organisatie.

Die nummers worden ten gehore gebracht door alle orkesten van Muziekvereniging Roosendaal, van de Kweekvijver met de minst ervaren muzikanten tot de Concertharmonie met de meest gevorderde leden van de vereniging. Voor de Kweekvijver is dit zelfs het debuutoptreden. "Muziekvereniging Roosendaal geeft Roosendalers van alle leeftijden en niveaus de gelegenheid om actief met muziek bezig te zijn", zegt waarnemend voorzitter Miriam Struijk. "Om aan een veel gehoorde wens tegemoet te komen is de vereniging vorig jaar zelfs nog uitgebreid met het Matineeorkest, voor mensen die in plaats van 's avonds liever in de middaguren repeteren. Ook dit Matineeorkest staat op 22 juni op het podium."

Dit muzikale spektakel start om 17.30 uur met de Young Band die tevens de korte Disney-musical 'Leve de Koningin' op het toneel brengen. Stef Broos schreef hiervoor het verhaal en de tekst, Rumon Hagenaars en Vincent Moes verzorgden de muziekarrangementen. Toneelspel en zang worden uitgevoerd door de jonge talenten Jasmijn Broos en Sara van Gaans. Om 20.15 uur wordt de muzikale dag afgesloten met een spetterende Grande Finale. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie over het programma op de Facebookpagina van Muziekvereniging Roosendaal.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief