Afbeelding
Foto: RTL

Heikki en Milou kiezen voor elkaar én voor Roosendaal

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De Roosendaalse Milou van Agtmael en haar Belgische vriend Heikki, bekend van Temptation Island, wonen sinds kort samen in Roosendaal. Dat meldt Shownieuws. 

"Ik ben naar Nederland verhuisd, naar Milou, nu wij weer samen zijn. En ik ben nu in Roosendaal een paar weekjes tot rust aan het komen. Volgende week begin ik in Roosendaal werk te zoeken!", laat Heikki weten aan Shownieuws. En dat is een opmerkelijke stap. In de laatste aflevering van Temptation Island was nog te zien dat het stel uit elkaar was. Heikki wilde graag een relatie met 'ons Milou', maar zij had geen gevoelens meer voor hem. Twee weken geleden postte de Belg op Instagram een foto waarop hij zoent met Milou met daarbij de tekst: 'True love will always find his way'

In het interview met Shownieuws vertelt Heikki zelfs open te staan voor een volgende stap. "We laten alles gewoon gebeuren en zien wat de tijd brengt. Maar het zit er wel aan te komen, denk ik. Het hoeft niet vandaag of morgen, we zijn nog maar bijna 2 maanden weer samen, dus op het moment is het een beetje pril. Maar mocht Milou volgend jaar zeggen dat ze zwanger is, dan vind ik dat helemaal niet erg!"



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief