Foto:

De Draai zet zich in voor goed doel

ROOSENDAAL - De Draai gaat voor het eerst in het bestaan zijn naam verbinden aan een goed doel. Tijdens deze 40e editie wordt Stichting Ik Trakteer Roosendaal als goed doel verbonden aan het evenement. "Het doel is om de stichting van meer naamsbekendheid te voorzien en tegelijkertijd een mooi bedrag te kunnen opbrengen. De Draai zet zich hier graag maatschappelijk voor in", aldus de organisatie.


Er zijn in Nederland zo’n 60.000 kinderen die bij hun eigen verjaardag niet kunnen trakteren in de klas. In plaats van de leukste dag van het jaar wordt hun verjaardag een beladen dag die vaak resulteert in een dag zonder cadeautjes, slingers of een feestje. Door het gebrek aan financiële middelen en/of aandacht blijft de jarige job vaak ‘’ziek’’ thuis. Stichting Ik Trakteer Roosendaal zet zich in voor kinderen op de lagere scholen in Roosendaal en omgeving die niet in staat zijn om in de klas een traktatie te verzorgen of te betalen.

Veiling

De organisatie vindt het belangrijk zich ook maatschappelijk in te zetten voor Roosendaal en omgeving. Door het grote bereik van De Draai en samenwerkingen met interessante partners uit de regio zal de Stichting Ik Trakteer Roosendaal meer in het daglicht komen te staan in Roosendaal en omgeving. Mede door leuke initiatieven op de dag zelf zal er geprobeerd worden een mooi bedrag bij elkaar te krijgen dat overhandigt zal worden aan de stichting. Zo zullen renners na afloop van de koers hun handtekening plaatsen op een speciaal bord. Vervolgens zal dit exclusieve exemplaar geveild worden onder alle aanwezigen in het VIP dorp. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief