Wandeling met oudere mensen die wonen in de Brink en met mensen die het WerkAtelier en Aleco bezoeken
Wandeling met oudere mensen die wonen in de Brink en met mensen die het WerkAtelier en Aleco bezoeken (Foto: )

Geslaagde wandeling met mensen die moeizaam lopen

ROOSENDAAL - Op initiatief van het WerkAtelier is er in samenwerking met Lianne Klaassen van de Brink en Andre de Klerk van Aleco een wandeling georganiseerd met De Brink-Aleco.


Vanuit het WerkAtelier loopt bij Aleco iedere vrijdagochtend een wandelgroep voor mensen met mensen die moeizaam lopen (b.v. met een rollator, met COPD). Dit is een open groep, iedereen kan zich aanmelden en er zijn geen kosten aan verbonden. Deze groep mensen liep vrijdag ook mee. De mensen die in de Brink wonen wilden we laten kennismaken met mensen buiten de Brink, gezamenlijk lopen en genieten van andere natuur. Het was heel gezellig, veel gepraat onderweg, gelachen en genoten van het buiten zijn. Na de gezamenlijke lunch bood Lianne een quiz waarmee een prijsje te verdienen viel. De mensen vinden het voor herhaling vatbaar, het was een geslaagde dag. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief