Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Vrouwen van Wanten houden audities voor de musical Spring Awakening

Algemeen

ROOSENDAAL - Spring Awakening is een rauwe musical over de behoefte van jongeren om zichzelf en elkaar te ontdekken in een tijd waarin de wil en wet van ouders, leraren en het geloof het belangrijkste was. Seksualiteit was vies en taboe. Een musical met de muziek van nu die weerklinkt in een verhaal van toen. Gespeeld op een bijzondere locatie in Roosendaal.

Spring Awakening is gebaseerd op het toneelstuk Frülings Erwachen van Frank Wedeking uit 1891, was al in meer dan 18 landen te zien en won 8 Tony Awards in New York en 4 Olivier Awards in Londen. De voorstelling wordt begeleidt door De Vrouwen van Wanten en gespeeld door Roosendaalse jongeren tussen de 14 en 20 jaar, twee professionele acteurs en een live orkest.

Spring Awakening speelt in september 2020 op een bijzondere locatie in Roosendaal. Audities zijn open voor alle jongeren tussen de 14 en 20 jaar oud die graag mee willen spelen in de voorstelling. Ze kunnen zich inschrijven op www.devrouwenvanwanten.nl waar een ticket te koop is voor de auditie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief