Het Roosendaals treffen kan altijd op veel belangstelling rekenen
Het Roosendaals treffen kan altijd op veel belangstelling rekenen

Dertiende editie van Roosendaals Treffen

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De binnenstad van Roosendaal staat op zondag 29 september van 12.00 tot 17.00 uur in het teken van de 13e editie van het Roosendaals Treffen. Het Treffen zou eigenlijk vorig jaar plaatsvinden als onderdeel van de feestweek in het kader van 750 jaar Roosendaal, maar kon vanwege slechte weersomstandigheden niet doorgaan. In totaal hebben zich nu ruim 140 organisaties, instellingen en verenigingen zich aangemeld.

Het Roosendaals Treffen is het grootste evenement van de gemeente waarbij verenigingen en non-profitorganisaties elkaar treffen in de binnenstad onder het motto verbinden en ontmoeten. Van cultuur en sport tot gezondheid en politiek, en van natuur en onderwijs tot veiligheid; je komt het er allemaal tegen. Ook vinden op een zestal podia (zowel binnen als buiten) optredens plaats en op het parcours ook diverse demonstaties. Een ideale gelegenheid dus om op één middag een indruk te krijgen, wat er in Roosendaal allemaal aanwezig is.

Kraampjes

Bedrijven kom je op het Roosendaals Treffen niet tegen, want voorwaarde voor deelname is dat de organisatie geen winstoogmerk heeft. Daarnaast moet de organisatie binnen de gemeente Roosendaal gevestigd of actief zijn. De kraampjes en podia staan op de parkeerplaats naast het Emile van Loonpark, in het Emile van Loonpark, Vughtstraat, Stadserf, Dominéstraat, Bloemenmarkt, Molenstraat, Tongerloplein en de Markt. Kijk voor meer informatie over de route, de verenigingen en het evenement op www.hetroosendaalstreffen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief