Beatles 2018 Tongerloplein Roosendaal. FOTO JAN HENDRIKS
Beatles 2018 Tongerloplein Roosendaal. FOTO JAN HENDRIKS Foto: Jan Hendriks

T'plein organiseert voor vijfde keer BEATLES

Algemeen

ROOSENDAAL – Na het succes van de vorige jaren presenteert T’plein | Stichting Platform Cultuurplein Tongerlo op zaterdag 12 oktober voor de vijfde keer op rij op het Tongerloplein: BEATLES. Hiermee staat hét cultuurplein van Roosendaal weer in het teken van de Fab Four met een Beatlesmarkt, live muziek en nog veel meer. BEATLES begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

De wereld van de (pop)muziek veranderde met de muziek van The Beatles uit het Engelse Liverpool. En wie denkt dat de muziek van deze legendarische groep latere generaties muziekliefhebbers niet aanspreekt, komt bedrogen uit. Want nog steeds neemt het aantal fans wereldwijd toe. Op beurzen, evenementen, als ook bij optredens van sir Paul McCartney, bestaat het publiek uit jong en oud. Kortom, de Beatles zijn nog net zo actueel, gewild en populair als in de jaren ‘60!

Beatlesmarkt
Wie op zoek is naar een oud singletje, LP, CD, DVD, dan wel muziek zoekt van de individuele Beatles of wellicht al langere tijd een bepaald boek over deze legendarische band op het verlanglijstje heeft staan, moet zeker een bezoek brengen aan de Beatlesmarkt. Diverse gespecialiseerde standhouders, waaronder de Paul McCartney Fanclub, zijn op het Tongerloplein aanwezig.

Live muziek
Op het podium achter de St. Jan wordt om ca. 16.30 uur live opgetreden. Dat gebeurt door een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde tribute band onder leiding van Paul Rampaart. De groep speelt uiteraard een groot aantal hits van toen.
Programma:
12.00-18.00 uur: Beatlesmarkt
16.30-18.00 uur: Paul Rampaart & Friends



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief