Roosendaler (27) aangehouden na gewelddadige beroving

  Politie

ROOSENDAAL - Een 27-jarig man uit Roosendaal en een 19-jarige man uit Zundert zijn dinsdagnacht door de politie aangehouden. Zij worden ervan verdacht in Breda een automobilist van zijn voertuig te hebben beroofd onder bedreiging van een vuurwapen.


Het slachtoffer stond met zijn auto stil op de Konijnenberg in Breda toen er plotseling door een man op het raam werd getikt. Vervolgens dreigde deze man met een vuurwapen, waarna het voertuig werd meegenomen door meerdere personen.

De daarna gealarmeerde politie zag de gestolen auto rond 1.00 uur rijden in de omgeving van de Backer en Ruebweg. Omdat de inzittenden mogelijk in het bezit waren van een vuurwapen, trokken agenten zelf ook hun vuurwapen en hielden de mannen met een zogenaamde 'benaderingstechniek gevaarlijke verdachten' (BTGV) aan. Bij de aanhouding van de Zundertenaar en de Roosendaler werd overigens geen wapen aangetroffen.

  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief