33-jarige Rotterdamse aangehouden na bedreigen conducteur

  Politie

ROOSENDAAL - Een 33-jarige vrouw uit Rotterdam is aangehouden nadat zij met een mes een conducteur had bedreigd. De conducteur en een collega wisten haar te overmeesteren en hebben haar overgedragen aan de politie. De conducteur heeft aangifte gedaan.


Omstreeks 01.30 uur sprak een conducteur de vrouw aan, omdat zij in de trein tussen Dordrecht en Roosendaal aan het roken was. Ook vroeg de conducteur naar het treinkaartje van de vrouw. Ze negeerde de conducteur. Vervolgens stond de vrouw op, duwde de conducteur en zijn collega aan de kant en liep naar een andere coupe. 

In de andere coupe bleek dat de vrouw inmiddels een mes in haar handen had. Ze hield deze vlak voor het gezicht van de conducteur. De conducteur wist haar samen met zijn collega te overmeesteren. De politie werd gewaarschuwd en de vrouw werd in bedwang gehouden.

De vrouw is op station Roosendaal overgedragen aan agenten en afgevoerd naar het politiebureau. De vrouw is bij de politie bekend vanwege haar (verwarde) gedrag.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief