politieauto-met-zwaailicht
politieauto-met-zwaailicht

Verdachte van beroving en mishandeling aangehouden

  Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft zondagavond in de wijk Kalsdonk in Roosendaal een 40-jarige man uit die plaats opgepakt. Hij zou op de Boulevard een 43-jarige plaatsgenoot hebben mishandeld en beroofd.


De politie kreeg rond 21.50 uur de melding van een beroving op de Boulevard. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer met een hoofdwond aan. Hij zou bestolen zijn van zijn telefoon en op zijn hoofd geslagen zijn. De verdachte zou een bekende van hem zijn en ze zouden een financieel conflict met elkaar hebben. Het slachtoffer ging mee naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. Uiteindelijk is hij vanaf daar per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd om aan zijn verwondingen behandeld te worden.

Kort na de beroving werd de 40-jarige verdachte opgepakt in zijn eigen woning. Agenten hebben daar een smartphone in beslag genomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Commercieel Bladmanager

Budel

vakantiebezorgers Altena Nieuws

Dussen, Hank, Veen, Wijk en Aalburg

Monteur

Roosendaal

Full-Time winkelpersoneel

Oosterhout

Operators m/v 2-3 ploegendienst

Raamsdonksveer

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief