Afbeelding
Foto: Politie.nl

Zware mishandeling in illegale taxi: politie dringend op zoek naar tips

Door: Bregje Kop Politie

ROOSENDAAL - De politie is nog steeds dringend op zoek naar getuigen van de zware mishandeling, afpersing en bedreiging die op zondagochtend 7 april plaatsvond in een illegale taxi vanuit Roosendaal. Van beide daders inmiddels een compositietekening gemaakt.

Een 43-jarige man uit Bosschenhoofd stapte zondagochtend 7 april omstreeks 05.00 uur nabij de Bloemenmarkt na een avondje stappen in een (illegale) taxi. Voorin zaten twee mannen met een getint uiterlijk. Op een gegeven moment met de man door het tweetal bedreigd met een mes. Zij bevalen hem om zijn pinpas en pincode af te geven. De daders hebben met deze pas gepind bij een automaat aan de Kade in Oudenbosch. 

Na het pinnen zijn de illegale chauffeurs doorgereden naar de woning van het slachtoffer. Hier is een van de daders met de huissleutel van het slachtoffer naar binnen gegaan. Daar heeft hij de vriendin van de 43-jarige man bedreigd met een schaar. Vervolgens is hij met de tas van de vrouw naar buiten gegaan. Hierna mocht het slachtoffer uitstappen. De daders zijn op ervandoor gegaan.

Signalement

De politie is nog steeds dringend op zoek naar getuigen. Van het tweetal zijn compositietekeningen gemaakt. De mannen zijn beiden getint en rond de 25 a 30 jaar oud. Één van hen droeg een zwarte pet van het merk Nike. Deze man had ook een baardje. De andere man, de bestuurder, is ongeveer 1 meter 70 centimeter lang. 

De mannen reden in een donkerblauwe Volkswagen Golf met een lichtkleurig interieur.  Ze hebben het slachtoffer in de buurt van de Bloemenmarkt in Roosendaal opgepikt. Ze zijn aan de Kade in Oudenbosch gestopt en hebben bij de Rabobank gepind. Vervolgens zijn ze naar de Margrietstraat gereden in Bosschenhoofd. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief