VSBB in actie tijdens feestweek.
VSBB in actie tijdens feestweek. (Foto: Leo de Jager)

Beleef een big band

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Na de spectaculaire openingsshow ter ere van Roosendaal 750 jaar maakt de Valley Sound Big Band zich op voor een nieuw evenement. Op zaterdag 24 november organiseert deze band een workshopdag voor iedereen die eens kennis wil maken met bigbandmuziek.


Deze dag vindt plaats in De Suite, Burgerhoutsestraat 23 te Roosendaal, en staat onder leiding van verschillende regionale professionals.
De Big Band Workshopdag is bedoeld voor iedereen die een muziekinstrument kan bespelen en die in basis noten kan lezen. Indien nodig worden er arrangementen op maat gemaakt. Alle instrumenten zijn welkom op deze dag. De groepen staan onder leiding van Rumon Hagenaars (klein koper), Bart van Gorp (zwaar koper), Jan Roovers (saxofoon/hout) en Frans van den Burgt (ritme).

Eindconcert
Gedurende de dag studeren de verschillende groepen twee a drie nieuwe bigbandnummers in. De dag begint om 10.00 uur en rond 16.30 uur wordt er een miniconcert in de grote zaal van De Suite gegeven, waarin de deelnemers aan deze dag gezamenlijk met de Valley Sound Big Band het resultaat van deze dag ten gehore zullen brengen. Dit eindconcert is openbaar toegankelijk, dus familie, vrienden en andere belangstellenden zijn ook van harte welkom.
Deelname aan deze dag is gratis. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. Opgeven voor deze workshopdag kan via info@valleysoundbigband.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief