Finish KPO Kidsrun in 2018
Finish KPO Kidsrun in 2018 (Foto: Jack Magielse)

KPO-Kidsrun ook dit jaar onderdeel van de Halve Marathon

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Afgelopen jaar was de KPO-Kidsrun een zeer geslaagd onderdeel van de Cloetta Halve Marathon van Roosendaal. Opgewarmd door acteur en danser Juvat Westendorp vertrokken honderden kinderen voor hun run. Na het succes van 2018 staat deze KPO-kidsrun ook in de komende editie van zondag 23 juni op het programma.


De KPO-kidsrun is speciaal voor basisschoolleerlingen van 4 t/m 12 jaar uit Roosendaal en wijde omgeving. Voor de Kidsrun wordt een apart parcours uitgezet, met start in de Kloosterstraat ter hoogte van de Jeroen Bosch school en finish ter hoogte Tongerlohotel op de Bloemenmarkt. Voor elke deelnemer is er een herinnering en voor de beste drie is er een ereprijs. Organisator THOR rekent ook dit jaar weer op minimaal 1000 jonge deelnemers. De inschrijving is inmiddels voor alle afstanden open via de website www.halvemarathonroosendaal.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief