Start Halve Marathon 2019
Start Halve Marathon 2019 (Foto: Jack Magielse)

Met korting meedoen aan de Halve Marathon van Roosendaal

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Op zondag 23 juni staat Roosendaal weer in het teken van de bekende Cloetta Halve Marathon, het grootste niet commerciële sportevent van de Gemeente Roosendaal. Het is de dag waarop Roosendaal en wijde omtrek gaan bewegen. Vanaf 08.00 uur zijn er al de wandeltocht en Nordic Walking over 25 kilometer. Later op de ochtend een wandeltocht over 6 en 10 kilometer.


Na het succes van de KPO-kidsrun van afgelopen jaar met meer dan 1.000 jonge deelnemers staat deze ook samen met de BNDeStem Familieloop voor dit jaar op het programma, en wel vanaf 13.30 uur. Om 15.15 uur start dan vanaf de Oude Markt de Rabobank 4 Mijl gevolgd om 16.30 uur door de A. van der Linden 10 kilometer en de Cloetta Halve Marathon over ruim 21 kilometer.

Nieuw dit jaar is de Jan Hop Subaru Bedrijvenloop over 4 Mijl. Bedrijventeams kunnen hiervoor hun sportiviteit tonen door een team van 3 tot 5 deelnemers samen te stellen en gezamenlijk mee te lopen. Voor elke deelnemer is er aan de finish een medaille en verzorging onderweg en aan de finish met water en sportdrank. Afgelopen jaar kozen meer dan 3.000 deelnemers uit heel Nederland en België ervoor om mee te lopen. Het evenement staat bekend om het samengaan van sport en sfeer doordat er naast veel deelnemers ook heel veel supporters zijn. Inmiddels hebben zich al enkele honderden deelnemers ingeschreven. Wie uiterlijk op 30 april inschrijft via de website www.halvemarathonroosendaal.nl doet dat voor de goedkopere early bird prijzen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief