Samsara Oriëntaalse buikdans op een eerdere editie van de Exotische Markt in Nispen. FOTO MARISKA WAGEMAKERS/OPENLUCHTTHEATER NISPEN
Samsara Oriëntaalse buikdans op een eerdere editie van de Exotische Markt in Nispen. FOTO MARISKA WAGEMAKERS/OPENLUCHTTHEATER NISPEN (Foto: Mariska Wagemakers / Openluchttheater Nispen)

Exotische Markt in Openluchttheater Nispen

  Sport en Vereniging

NISPEN - Ver weg hoef je zondag 30 juni niet te gaan om onbekende klanken, kleuren en geuren te horen, zien of ruiken.


Op de markt rondom het Openluchttheater van Nispen zullen mooie spulletjes, waaronder edelstenen, beelden uit Bali en handgemaakte manden, te koop zijn vanuit de hele wereld. Er is lekker eten te vinden uit Indonesië, Marokko, Vietnam en Suriname. Ook heerlijke frisse drankjes, koffie, thee en kruiden zullen niet ontbreken. Wens je zelf aan de slag te gaan dan kan dat in de creatieve hoek en wil je een mooie henna tattoo; ook dat kan in Nispen tijdens deze bijzondere markt.

Een aantal goede doelen zullen vertegenwoordigd zijn; onder meer Unicef, de Wereldwinkel, Amnesty International, Helping Hands Penan en Kenya Project.

Een doorlopend muziek/dans programma van 12 tot 18 uur brengt je, als je je ogen sluit, vanzelf naar verre oorden. Vamos! voert je bijvoorbeeld mee naar de Spaanse Flamenco, terwijl de Ngoni workshops van Michiel Moerkerk, de muziek van Oma Ka en de Djembé van Makasi,onder leiding van Sander Berkvens, je meenemen naar de Afrikaanse steppe. De klanken van de Anklung nemen je mee naar Indonesië en de oriëntaalse buikdans van Samsara brengen je in Arabische sferen. En dan is er ook nog de Jiddische Klezmer van Agge Nebbisj, de wondere wereld van Sjamaan Vuurvogel en de Molukse folkliedjes van niemand minder dan de internationaal bekende percussionist Nippy Noya met Noya Lohy Noya.Nippy doceerde jaren aan het conservatorium in Enschede en heeft o.a. gespeeld bij Massada en met grootheden als J.J. Cale.

Exotische Markt in en om het Openluchttheater van Nispen

Zondag 30 juni van 12.00 tot 18.00 uur, gratis entree, vrije gift welkom.

Kijk voor meer info op www.oltn.nl of volg het Openlucht theater Nispen op facebook.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief