Jongens D vieren hun kampioenschap met trainer en coach. FOTO GERARD VERMAAT
Jongens D vieren hun kampioenschap met trainer en coach. FOTO GERARD VERMAAT (Foto: Gerard Vermaat)

3x Kampioen bij HV Heerle

  Sport en Vereniging

HEERLE - Op 16 juni was het feest op het handbalveld van HV Heerle. Niet 1 maar wel 3 teams werden veldkampioen. De Jongens B werden door de winst in Waalwijk met ruime voorsprong op de nummer twee kampioen.


De D-meisjes werden die week ervoor al kampioen, met de meeste gemaakte doelpunten. Een super prestatie van dit gemotiveerde meiden team, wat met elkaar zo hard gewerkt heeft dit seizoen.

De D- jongens moesten het zondag jl. waar gaan maken. Ze moesten in de wedstrijd thuis tegen Novitas de winst pakken om kampioen te kunnen worden. En dat lukte. Alle jongens van de D (twee teams) speelden mee, zodat de overwinning en het kampioenschap met hele team veroverd werd. Ze zijn kampioen geworden met minste tegendoelpunten, wat bewijst dat ze naast doelpunten scoren ook heel goed kunnen verdedigen.

Onder het toeziend oog van clubgenoten en heel veel publiek werden de twee D teams gehuldigd op het veld en barstte het kampioensfeest los.

HV Heerle is ontzettend trots op hun jeugdteams,die naast kampioenteams in de zaal, nu ook drie teams in de veld competitie die seizoen kan huldigen. En dat handbal leeft, en een teamsport is waar veel jongens en meisjes voor kiezen, bewijst maar weer eens de nieuwe leden die dit seizoen verwelkomt zijn bij de H, F en E jeugd. Maar ook bij de D zijn nieuwe kinderen gestart.

Het is heel bijzonder dat HV Heerle volgend seizoen met dubbele jeugdteams in iedere leeftijdscategorie gaat staren. Helemaal met twee jongensteams in de C. Er zijn veel verenigingen die in de C geen jongens genoeg hebben om een team te volgen. Tot en met de D wordt er gemengd gespeeld, en vanaf de C jongens en meisjes apart.

Wil je ook komen sporten en ontdekken wat een ontzettende leuke, en actieve sport handbal is? Wil je ook deel uit maken van teams, die naast sportiviteit, gezelligheid, ook met elkaar een prestatie willen leveren en lekker willen handballen? Dan ben je van harte uitgenodigd om een keer mee te komen trainen na de zomervakantie. En misschien sta jij dan volgend jaar wel op de foto tussen een van deze toppers!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief