V.l.n.r. Freek Prins, Paule van Wijngaarden, Remko Willems en Joshua Smits. FOTO PATRICK ROELOFS
V.l.n.r. Freek Prins, Paule van Wijngaarden, Remko Willems en Joshua Smits. FOTO PATRICK ROELOFS (Foto: Patrick Roelofs)

Swingende opening Eye-Candy 23 bij Galerie Anita Ammerlaan

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Afgelopen zondagmiddag was het bij Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal goed toeven tijdens de feestelijke opening van expositie Eye-Candy 23. De bezoekers waren onder de indruk van de geëxposeerde professionele kunst van 11 kunstenaars gepresenteerd op 1150m2, de wijnproeverij door vinoloog Corné Janssen en de heerlijke live muziek door Remko Willems, Joshua Smits, Freek Prins en Paule van Wijngaarden en het solo optreden van de 11-jarige Faela van Wijngaarden.


Roosendaalse kunstenaar Anita Ammerlaan en haar man Patrick Roelofs, de exposanten, de muzikanten en vinoloog Corné Janssen ontvingen bijzonder goede reacties van de aanwezige bezoekers. Patrick: “Wij kijken terug op een gezellige en swingende opening van alweer de 23e Eye-Candy expositie bij ons. De heerlijke live muziek en het bijzondere solo optreden van de 11-jarige Faela van Wijngaarden(gitaar en zang) zorgde voor een kippenvel moment bij mij en bij de bezoekers. Faela won al eerste prijzen tijdens o.a. ‘De Stem van Roosendaal’ en ‘Wouw got talent’. De wijnproeverij werd gewaardeerd en de reacties op de geëxposeerde kunstwerken waren ook bijzonder goed. Het aantal bezoekers viel ons wel een beetje tegen maar wij hebben genoten en kijken terug op een hele fijne en bijzondere opening!”

Kunstwerken van de volgende 11 kunstenaars zijn tot en met 22 september te bewonderen: Leonie van den Udenhout (fotografie), Janneke Rottier (schilderijen), Bert Taken (schilderijen), Chris Overbeeke (schilderijen), Edith Madou (keramiek), Linda Blokken (schilderijen), Lia Burger (schilderijen), Jan Koren (schilderijen), Marja Vrijhoef (mixed media sculpturen), Petra Aertzen (keramiek) en Anita Ammerlaan (schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met keramiek, foto’s en schilderijen in verschillende stijlen. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Locatiegegevens: Galerie Anita Ammerlaan, Markt 39, Roosendaal, www.anitaammerlaan.com.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief