Hugger Mugger Jazzband.
Hugger Mugger Jazzband. (Foto: C. Habets)

Jazz sfeer op het strand bij Beachclub 0165

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Zaterdag 31 augustus staat Sfeerstrand bij Stadsoevers wederom in het teken van oude stijl jazz en dixieland. Vanaf 19.00 uur treden twee geweldige jazzbands op: Hugger Mugger Jazzband en DIGA DOO Jazz Band. Zij nemen ons mee naar de basis van de jazzmuziek, en door hun enthousiasme kan het publiek gewoonweg niet stil blijven staan tijdens hun optreden. Entree is gratis.


De Hugger Mugger Jazzband is in 2010 begonnen als een band van enthousiaste muzikanten uit de regio West Brabant. Maar vooral uit Breda. Door een initiatief van Joop van Gool kwamen muzikanten bij elkaar, die samen oude stijl jazz muziek wilden maken en optreden tijdens het Jazzfestival. Plezier staat voorop. Het repertoire bestaat nu uit oude stijl swing standards. De repetities vinden plaats in Boerke Verschuren in het Ginneken, de bakermat van de oude stijl jazz.

Het 3de jaar op rij verzorgt de Hugger Mugger Jazz Band met groot enthousiasme een optreden in Roosendaal en intussen is de band uitgebreid met een zangeres. Samen met de DIGA-DOO Jazz Band wordt een afwisselend programma bij de BeachClub 0165 gepresenteerd.

Sinds 2015 amuseren Nederlandse en Belgische muzikanten zich met het spelen van jazzmuziek in de Diga Doo Jazz Band. Vooral gefocust op de vroege swingperiode, voor de bekende bigbands de swing era bepaalden. Op de grens tussen twee landen wordt er wekelijks met veel plezier gerepeteerd om een swingend programma voor u klaar te stomen. De Diga Doo Jazz Band heeft de landsgrens opgezocht als wekelijkse ontmoetingsplaats, maar ook tijdens optredens worden grenzen opgezocht om een presentatie te brengen die opvalt door de balans tussen de muzikanten. Onze belangrijkste motieven om muziek te maken zijn ontspanning, gezelligheid en plezier. Tijdens onze optredens delen we deze deugden graag met ons publiek.

BeachClub 0165 is bereikbaar via de Passerelle per fiets, te voet en voor mensen die met de trein komen. Via de Jan Vermeerlaan over de brug bij de Vliet en vóór het Herstaco Stadion rechtsaf de Industriestaart in. Na zo’n 100 meter rechts het parkeerterrein op en dan vindt u ons links. Via de Borchwerf ná het stadion linksaf en dan rechtsaf het parkeerterrein op.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief