Eén van de jonge talenten in actie op de balk. FOTO PETER HAAST
Eén van de jonge talenten in actie op de balk. FOTO PETER HAAST (Foto: Peter Haast)

Turnvereniging Dynamo uit Roosendaal is op zoek naar jong turntalent

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Turnvereniging Dynamo uit Roosendaal is op zoek naar nieuwe talenten voor in haar turnselectie. Op zaterdag 7 september wordt er daarom een selectietest georganiseerd. Turnervaring is niet nodig, tijdens de test wordt juist gekeken of er aanleg is om te turnen.


De test wordt georganiseerd in de prachtige turnhal op sportpark Vierhoeven in Roosendaal (Nispenseweg 3B) en is bedoeld voor alle meisjes geboren in het jaar 2012 en 2013. Middels allerlei kleine oefeningetjes worden de kinderen beoordeeld. Mogelijk kan het kind in de Opstapgroep van de vereniging opgenomen worden of gaat/blijft het turnen in één van de recreatiegroepen. De ochtend begint om 10.00 uur en wordt om 12.30 uur afgesloten met een klein presentje voor alle deelnemers. Ouders worden verzocht hun dochter om 9.45 uur te brengen (uiteraard met sportkleding) en kunnen haar op komen halen om 12.30 uur. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

Nogmaals, kinderen hoeven geen turnachtergrond te hebben, ze moeten het gewoon een leuke sport vinden. Eigen leden van de vereniging mogen uiteraard ook deelnemen, zij ontvangen nog een uitnodiging via de eigen leiding. Bestuur en trainers van de vereniging vinden het belangrijk dat kinderen die nog geen lid zijn maar het wel geweldig vinden om straks mogelijk aan echte turnwedstrijden mee te doen, die ochtend een kijkje komen nemen om een indruk te krijgen van de turnsport.

Kan uw dochter niet op deze dag, er is altijd een mogelijkheid eerder een proeftraining mee te volgen.

Meer informatie is op te vragen via het mailadres; linda.patrick@planet.nl. Info over onze vereniging is te vinden op www.dynamo-roosendaal.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief