vlnr: Jip Rijpers, Jaïr van der Laan en Igor Memic, acteurs bij Theaterwerkplaats Tiuri, tijdens een repetitie voor de voorstelling Op zoek naar ík
vlnr: Jip Rijpers, Jaïr van der Laan en Igor Memic, acteurs bij Theaterwerkplaats Tiuri, tijdens een repetitie voor de voorstelling Op zoek naar ík Foto: Reinier de Vlaam

Theaterwerkplaats Tiuri speelt 'Op zoek naar ik'

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op vrijdag 29 juni om 20.15 uur speelt Theaterwerkplaats Tiuri de première van de voorstelling ‘Op zoek naar ík' in Schouwburg De Kring Roosendaal. De voorstelling is daarna nog te zien op zaterdag 30 juni om 14.00 uur en om 20.15 uur, ook in De Kring, Kerkstraat 1 in Roosendaal.

De theatervoorstelling ‘Op zoek naar ík’ vertelt het verhaal van de spelers van Tiuri en hoe zij op zoek gaan naar hun identiteit, hun talenten, ambities en passie. En de (voor)oordelen die zij daarbij tegen komen. Je hoort er namelijk pas bij als je in het perfecte plaatje past. We willen niet in hokjes denken, maar doen er alles aan om in een hokje geplaatst te worden. Stel dat we allemaal gelijk zouden zijn? Zijn we dan nog wel gelukkig?

Kaarten

Kaarten zijn te koop via de website van Schouwburg De Kring (dekringroosendaal.nl) en aan de kassa.

Theaterwerkplaats Tiuri

Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In beide theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt.

Acteurs
In deze voorstelling spelen: Anouk Franken, Delilah Kint, Jaïr van der Laan, Martijn van der Male, Igor Memic, Rutger Messerschmidt, Paola de Paauw, Yuri Peters, Jip Rijpers, Sabine van Riel, Nick Schalk en Frank Vos.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief