Het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol anno 2019. FOTO IQ ARCHIEF
Het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol anno 2019. FOTO IQ ARCHIEF Foto: IQ Archief

IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol krijgt een lintje?

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Na weken in de kast gelegen te hebben, gaan de bolhoeden van de heren op zaterdag 27 april weer op. Omstreeks de klok van 15.00 uur klinken de gekende klanken bij goed weer buiten voor, en bij minder weer binnen in hun wekelijkse repetitie etablissement. En hun gekende zwarte bolhoed, ziet er die dag extra feestelijk uit. Immers een oranje lint om die zwarte bolle hoed verwijst naar deze speciale feestdag.

Onlangs hebben de heren in het gekende zwart-wit, na een korte periode van rust na de carnaval, de repetities weer hervat om eerdaags weer goed voor de dag te komen.

Op Koningsdag staat hun volgende optreden alweer gepland. Dus heeft u alle vrijmarkten bezocht, zak dan in het 2e deel van deze middag rustig af naar ‘De Kaai’ alwaar u onder het genot van een oranjebitter, een fris getapt glas gerstenat of ander drankje, terwijl u met vrienden en/of familie ontspannen de verjaardag van de koning viert en bespreekt, genieten van het IQ Aarmoei-nieke. Gezellige muziek, rond het biljart, in de authentieke bruine kroeg van wijlen Jef Boonen, terwijl we allen klinken op de verjaardag van de koning. Nummers als ‘Appeltjes van Oranje & Holland Jubelt’ staan deze dag natuurlijk zéker op het repertoire.

Achter de schermen werken de ‘Mannen van de Kaai’ ook alweer met man en macht aan hun Zomer-avondconcert van 22 juni waarvoor het thema intern reeds intern is bepaald. Maar eerst dus een vrolijk deuntje ter gelegenheid van de verjaardag van niemand minder dan de Koning der Nederlanden.

De heren van het IQ verwelkomen u graag op 27 april, omstreeks de klok van 15.00 aan de Kade 65 alwaar etablissement De Veestallen de plaats van handelen zal zijn.

Meer informatie op: www.IQAarmoeinieke.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief