Leerlingen Muziek Dag 2018.
Leerlingen Muziek Dag 2018. Foto: Jan Hendriks

Muziektalenten op Leerlingen Muziek Dag

Sport en vereniging

ROSENDAAL - Zaterdag 25 mei vindt voor de tweede keer de Leerlingen Muziek Dag plaats. Na de succesvolle première in 2018, destijds mede in het kader van 750 jaar Roosendaal, is er op het Tongerloplein wederom de mogelijkheid om te kijken en te luisteren naar Roosendaals muziektalent.

De Leerlingen Muziek Dag, idee en organisatie: T'plein, is daarvoor bedoeld. Het thema voor 2019 is ‘musical’. Aan het evenement wordt meegewerkt door diverse muziekverenigingen en (muziek)scholen. Regisseur is Paul Luijkx.
Programma: 15.00u: Opleidingsorkest De Gildezonen; 15.20u: Opleidingsorkest De Gildezonen met leerlingen CB Muziekschool; 15.35u: Leerlingen CB Muziekschool; 16.00u: Leerlingen Norbertus-Gertrudis; 16.30u: The Young Band van Muziekvereniging Roosendaal; 17.00u: Muziekvereniging Roosendaal met koor o.l.v. Martine van de Kar; 17.15u: Koor o.l.v. Martine van de Kar; 17.30u: Grootse Finale met alle deelnemers; 17.45u: Einde.
Deelnemers: Muziekvereniging De Gildezonen; Centrum voor Muziek; Norbertus Gertrudis Lyceum; CB Muziekschool en Muziekvereniging Roosendaal.
De Leerlingen Muziek Dag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van de Gemeente Roosendaal.
Meer info op onze Facebookpagina. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief