Activiteit: Klankhealing met een prettige nagalm
  • Alles
  • (1)
    Bingo
  • (1)
    Evenement

Klankhealing met een prettige nagalm

dinsdag 29 september 14:00 uur

Op dinsdagmiddag 29 september zijn belangstellenden vanaf 14.00 uur van harte welkom bij de 'Klankhealing' onder leiding van Regina Wiericx. In de serene rust die de Tolbergse Schuurkapel aan de Damastberg 108 van buiten en van binnen uitstraalt, kunnen de bezoekers in deze fraaie accommodatie (gratis) genieten van een ontspannen bijeenkomst.

Juist in deze tijd hebben veel mensen meer dan ooit behoefte aan ontspanning. De 'klankhealing' bijeenkomst wordt op professionele wijze verzorgd door Regina Wiericx van 'The Soulcircle' welke slechts een deur verder dan de Tolbergse Schuurkapel is gehuisvest.

De bezoekers luisteren, gezeten op hun stoel, naar de klanken die zowel de koperen als de kristallen klankschalen maken.

Tijdens deze bijeenkomst die om 14.00 uur begint en een uurtje duurt, is er volop tijd voor het zo belangrijke onderlinge praatje met koffie/thee waarbij dit keer de ervaringen met de klankhealing gedeeld zullen worden. Aanmelden bij G. Schoenmakers 06-53384346 of schoenmakers01@home.nl

Rekening houdend met de afstand van 1,5 meter geldt meer dan eens de afspraak: Vol is vol!


deel deze activiteit

Locatie

Tolbergse Schuurkapel
Roosendaal
Damastberg 108
4708DE


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief