Activiteit: Inloop bij FAMEUS
 • Alles
 • (2)
  Bingo
 • (1)
  Inzameling
 • (1)
  Fiets - Wandeltocht
 • (2)
  Evenement

Inloop bij FAMEUS

donderdag 22 oktober 13:30 t/m 15:30 uur

Donderdagmiddag is er een inloop van 13.30 tot 15.30 om een praatje te maken en koffie of thee te drinken. De inloop is een laagdrempelige bijeenkomst waar je andere mensen ontmoet, een praatje maakt en/of een vraag kunt stellen aan een ervaringsdeskundige van Fameus. Het kan je helpen om (weer) onder de mensen te komen, een stukje structuur te creëren en je belastbaarheid te onderzoeken.

Aanmelden is verplicht en kan door te mailen (fameusroosendaal@ggzbreburg.nl) of bellen (06-13 45 78 41). We kunnen acht mensen per inloop ontvangen, dus schrijf je tijdig in. De locatie is gebouw PiusX in de Edisonstraat 55 in Roosendaal.

Op sommige donderdagen komt er een ervaringsdeskundige spreker die een bepaald thema behandeld. Vanuit eigen ervaring zal hij of zij spreken over zijn/haar ervaringen en herstel. Thema’s die voorbijkomen zijn: verslaving, emotionele verwaarlozing, mishandeling, eetstoornis en PTSS. Deze inlopen zijn vooral gericht om elkaar te ontmoeten en open te spreken over soms moeilijke onderwerpen.

Meer informatie over FAMEUS vind je op www.centrum-fameus.nl.


deel deze activiteit

Locatie

PiusX
Roosendaal
Edisonstraat 15
4702NA


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief