• Alles
  • (4)
    Bingo
  • (20)
    Expositie

Interactie Lezing "Een kind met ADHD/ADD"

donderdag 1 juli 19:00 t/m 21:30 uur

Wat is nu eigenlijk ADHD/ADD? En waar kun je (nog meer) tegenaan lopen? Kinderen met aandacht- en concentratieproblemen, laten vaak in de thuissituatie ook moeilijk gedrag zien. Hun positieve kanten worden dan wel eens overschaduwd.

Zou jij ook meer zicht willen krijgen op het gedrag van je kind? Willen weten welk gedrag je wel en niet kan verwachten? En bovendien wat praktische tools om je kind te begeleiden in de thuissituatie?

Introductie trainer: Silvia Heijnen is lange tijd betrokken geweest bij Balans, belangenbehartiging voor ouders van kinderen met ontwikkelingsproblemen, als secretaris en vice-voorzitter. Als moeder van vier, inmiddels volwassen, kinderen waarvan twee met AD(H)D en getrouwd met een man met ADHD weet zij dat AD(H)D niet over gaat. En dat we in alle leeftijdsfases wel ergens tegenaan lopen. Maar met de nodige humor en energie struikelen we ook daar weer doorheen.

Organisatie: Leer van Elkaar, vrijwilligersacademie van Roosendaal voor Elkaar. Dokter Brabersstraat 12, Roosendaal.

Kosten: gratis.

Aanmelden: https://www.roosendaalvoorelkaar.nl/cursusaanbod/3118

Meer informatie? Stuur een mail naar info@roosendaalvoorelkaar.nl


deel deze activiteit

Locatie

Roosendaal voor Elkaar
Roosendaal
Dokter Brabersstraat 12
4701AT


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief