• Alles
 • (2)
  Bingo
 • (5)
  Expositie
 • (4)
  Fiets - Wandeltocht
 • (1)
  Dansen
 • (4)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Rommelmarkt
 • (1)
  Concert

Oud van Goud bij het IQ Aarmoei-nieke

zaterdag 25 juni 19:30 uur

Foto: Lya van Dorst

Hun gouden jubileum duurt de volle 365 dagen……

Direct na aswoensdag namen ze een korte adempauze, speelden daarna op Koningsdag op de Kaai en al snel daarna begonnen de voorbereidingen voor 25 juni a.s. Want in het jubileumjaar van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol mag er gelukkig weer van alles. Bij hun laatste Zomeravondconcert in 2019 zat “Cour Jef Boonen” bomvol en de mannen hopen dat het dit jaar, tijdens hun gouden feestje, niet anders zal zijn.

De uitnodigingen worden momenteel persoonlijk bezorgd, de worst -voor goed weer- is geofferd aan de heilige Clara en de tenten om de plets van Jef te overkappen zijn geregeld. Hun “witte dasse” en “pantalon” hangen gestoomd en gestreken in de kast en hun “bolle hoed” staat geborsteld klaar. De mannen van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol zijn helemaal klaar voor het IQ-Zomeravondconcert 2022. Tony de Bruijn, commissielid van deze avond verteld er het volgende over; “Nu er gelukkig weer van alles kan en mag kijken we erg uit naar deze zomeravond in de buitenlucht. Gezellig met onze vrienden samen zijn, onder de gekende IQ klanken. Het thema van ons Zomeravondconcert is dit jaar ‘Oud van Goud’. In lijn hiermee is er een bescheiden kleding advies voor deze avond. We zouden het geweldig vinden als iedereen voor deze avond een gouden tintje toe voegt aan zijn of haar kleding. Ons gouden jubileum loopt van januari tot december dus ook op deze avond zal goud de boventoon voeren. Na o.a. een gouden speurtocht, een gouden kaai en een gouden koets is het nu tijd voor oud van goud in de buitenlucht. Gouden nummers van het IQ, een vanouds bekend meezingboekje ter verhoging van de sfeer, maar ook gouden gastoptredens en oude verrassingen komen deze avond voorbij. We spelen maar liefst 3 muziek blokken deze avond afgewisseld met verrassingen zoals u die van ons kunt verwachten. Bij één van die verrassingen kunnen alle aanwezigen participeren ter verhoging van de feestvreugde”. Deze gezellige avond, waar vrienden elkaar ontmoeten, zal plaats vinden op “Cour Jef Boonen” zoals de plets achter De Veestallen op de Kaai sinds 2017 is gedoopt. Het alsmaar jongere en energiekere IQ Aarmoei-nieke beloofd u weer een avond welke een genot zal zijn voor ieders oog en oor. Iedereen (jong en oud) is van harte welkom op 25 juni a.s. Koffie is er vanaf 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.
deel deze activiteit

Locatie

De Veestallen
Roosendaal
Kade 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief