Logo internetbode.nl/roosendaal

Halfvastenbal Puitelaand


HEERLE - Alle carnavalskleding alweer terug in de verkleeddoos gedaan? Haal ze maar snel weer van zolder want in Puitelaand gaan we zoals ieder jaar nog even door.

Zaterdag 25 maart zal er vanaf 20.30 uur weer een grandioos Halfvastenbal georganiseerd worden door Stichting Kinder Carnaval Heerle. In café het Schelmke, Herelsestraat 147, zullen er verschillende dweilbands acte de présence geven. Waaronder de nieuwe dweilband van Puitelaand: Puitegewòòn! Deze band is afgelopen carnaval voor de eerste keer op pad geweest in Puitelaand en is nu al niet meer weg te denken van het carnavalstoneel in Heerle. Deze avond zullen we zeker kunnen genieten van de carnavalsmuziek van deze en andere dweil/carnavalsbands. Tussen de optredens door zal DJ Funny Sound aanwezig zijn om de nodige carnavalskrakers ten gehore te brengen. Dit alles beloofd natuurlijk weer een leutige avond te worden.

Maar dit is nog niet alles want om 23.11 uur zal bekendgemaakt worden, wie de Prinsenwagen van 2018 zal gaan bouwen voor Puiteland. Of moeten we zeggen Prinsessenwagen? Want wie zal Prins Rikus I op gaan volgen als Prins/Prinses? Dit geheim zal natuurlijk pas met 11-11 onthuld gaan worden. Maar het zal voor de bouwclub een extra motivatie kunnen zijn geweest om zich in te schrijven voor de prinsenwagen 2018.

Ben je ook al zo nieuwsgierig? Heb nog even geduld en kom 25 Maart om 20.30 uur naar Café t Schelmke.

Voor extra informatie kun je kijken op www.puitelaand.info<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief